Begär offert
Tel: 0702-61 70 71 Maila oss

Kontakta oss:

Tomas Svensson     Magnus Johansson    Simon Hedell

 

Om oss

CAD och Verktyg en stabil och trygg tillverkare och importör av formverktyg för formsprutning och pressgjutningsindustrin. Vi har en mycket lång erfarenhet från verktygstillverkning i Sverige samt att tillverka formverktyg i Kina. 

Sedan starten 2012 har vi tillverkat ca: 120-150 verktyg / år. Vår lilla organisation gör att vi håller priser som är mycket konkurrenskraftiga. Teamet i Kina är nyckeln i vår verksamhet och är en direktlänk in till tillverkarna utan att tappa information eller värdefull tid.

Vi = Tomas Svensson och Magnus Johansson har arbetet med verktyg och formsprutning i alla år och har samlat på oss erfarenheter som vi delar med oss av till våra kunder.

Vi jobbar med 2 huvudgrenar. Dels CAD-konstruktioner, som en hjälp till våra kunder för att anpassa underlag till formsprutning. Samt huvuddelen Verktyg, att från kundernas underlag konstruera och tillverka formverktyg.

 

Verktyg med kvalité

Hos noga utvalda verktygsmakare i Kina tillverkar vi formverktyg till högsta kvalité.

Vi lägger mycket stort fokus på att verktygen konstrueras stabilt och att teknikska lösningar är hållbara.

Verktygen levereras provkörda med full dokumentation.  

 

Hur vi jobbar

I vårt team i Kina jobbar 3 mycket erfarna kollegor som leder projekten på plats och rapportera och dokumenterar hela tillverkningen.

Verktygen konstrueras enligt kundens specifikationer och granskas noggrant innan tillverkningen börjar.

Vi har full back-up och garanti i Sverige där vi hos vår partner kan ta hand om verktygen om eller när det behövs.

Vi kan här hantera verktyg upp till 20 tons enskild vikt. 

Vår kunskap och erfarenhet

Ihop med vårt team i Kina har vi över 20 års erfarenhet att tillverka och leverera formverktyg till Sverige. Med vår kunskap hjälper vi våra kunder att hitta den bästa tekniska lösningen för en säker och framgångsrik produktion.

Lång erfarenhet av 2K -verktyg med olika tekniska lösningar.